Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- به گفته مدیرعامل پیام‌رسان سروش پلاس ابهام در قانون گذاری و نبود زیرساخت ملی، دو مشکل عمده در حوزه پیام رسان های داخلی است. تاریخ انتشار: 08:30 - 13 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۲۱۳۶ مرتضی رحیمی مدیرعامل پیام‌رسان سروش پلاس در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، با اشاره به عدم حمایت از پیام رسان‌های داخلی اظهار کرد: در سند مصوبه شورای عالی فضای مجازی از نهاد‌های مختلف مانند صدا و سیما و وزارت ارشاد وظایفی تعریف شده، که متاسفانه همکاری مناسبی از سوی این نهاد‌ها دیده نمی‌شود و تنها با ارفاق می‌توان به همکاری حداقلی وزارت ارتباطات اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل پیام‌رسان سروش پلاس تصریح کرد: دو مشکل عمده در در این حوزه، ابهام در قانون گذاری و نبود زیرساخت ملی، سخت افزاری مانند رایانش ابری برای اختصاص به پیام رسان داخلی است.
وی افزود: هنوز تفکیکی بین سازندگان پلتفرم و تولیدکننده محتوا نداریم و در صورت تخلف از سوی تولیدکننده محتوا شاهد اخطار‌های متعدد به سازندگان پلتفرم هستیم.
رحیمی بیان کرد:به دلیل افزایش قیمت ارز، زیرساخت و سخت افزار برای توسعه پیام رسان‌های داخلی با افزایش محسوسی مواجه شده است، در حالی که می‌توان با تهیه فضای ابری و اجاره آن به شرکت‌های داخلی شرایط را برای توسعه آن‌ها فراهم کرد.
مدیرعامل پیام‌رسان سروش عنوان کرد: پیام رسان سروش پلاس پس از چندین سال تلاش در حوزه نرم افزار به استاندار‌های جهانی رسیده است، اما با این وجود با مشکلات سخت افزاری از قبیل تامین تجهیزات برای سرویس دهی مواجه است.
وی بیان کرد: اگر سرویس ایرانی با در نظر گرفتن خدمات دهی مناسب نرم افزاری و سخت افزاری و خنثی کردن تبلیغ‌های منفی نسبت به آن می‌تواند مخاطبان میلیونی جذب کند.
رحیمی اظهار کرد: پیام رسان سروش نیز با رویکرد بین المللی شکل گرفته است، اما توسعه آن در سایر کشور‌ها نیازمند ذائقه سنجی مخاطب و سرمایه گذاری برای پایداری سرویس است با همین رویکرد ۴۰۰ هزار مشترک در سرویس سروش پلاس ثبت نام کردند، اما با توجه به اینکه سرور‌های این پیام رسان در داخل از کشور هستند، در صورت قطعی اینترنت خدمات رسانی نیز متوقف می‌شود و برای جلوگیری از قطعی خدمات باید نسبت به تامین سرور در خارج از کشور اقدام کرد.
مدیرعامل پیام‌رسان سروش پلاس تصریح کرد: بیش از ۱۸ میلیون نفر اقدام به نصب پیام رسان سروش در تلفن همراه خود کردند که از این تعداد حدود ۶ میلیون نفر کاربر فعال به صورت ماهانه از سرویس‌های این پیام رسان استفاده می‌کنند و در زمان قطعی اینترنت میزان استفاده از آن ۵ برابر سایر پیام رسان‌های داخلی است.
وی افزود: برای حضور در بازار آی تی و رقابت در پیام رسان‌های خارجی که چندین میلیارد دلار سرمایه گذاری داشته نیازمند سرمایه گذاری به همین میزان برای ایجاد رقابت سالم است، با فیلترینگ‌های موقت نمی‌توان نسبت به ایجاد سرویس پایداری داخلی امیدوار بود.
رحیمی بیان کرد: سرمایه گذاری در پیام رسان‌های داخلی و توسعه نرم افزاری می‌تواند مشوق مناسبی برای کاربران ایرانی و افزایش استفاده از آن در مقابسه با رقبای خارجی باشد.
به گفته وی؛ ارائه امکانات برای خرید اینترنتی، تماشای فیلم و خرید فروش بخشی از درآمد‌های پیام رسان‌های داخلی است.
مدیرعامل پیام‌رسان سروش پلاس عنوان کرد: شرکت زیر ساخت خدمات میزبانی به پیام رسانی‌های داخلی به صورت رایگان فراهم کرده است، اما درآمد‌های مربوط تجارت گیگ هنوز فراهم نشده است.
رحیمی ابراز کرد: به دلیل عدم مشخص بودن قوانین بسیاری از فعالان اقتصادی علاقه‌ای به سرمایه گذاری در این حوزه ندارند، باید با سرمایه گذاری در فضای مجازی و استفاده از رویکرد شفافیت قوانین و تامین سخت افزار ریسک سرمایه گذاری در این حوزه را کاهش داد. بیشتر بخوانید: نیازمند شبکه پیام‌رسان داخلی هستیم/برای پیام رسان داخلی باید نیروی انسانی تامین شود

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پیام رسان های اخبار اقتصادی تجارت الکترونیک پیام رسان های داخلی پیام رسان داخلی سرمایه گذاری سخت افزاری نرم افزار سخت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۴۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهام در اعزام الناز رکابی به مسابقات گزینشی المپیک

به گزارش همشهری آنلاین، رضا زارعی رییس فدراسیون کوهنوردی وصعودهای ورزشی در تشریح وضعیت سه سنگنورد ایران که حضور در مسابقات گزینشی المپیک را پیش رو دارند، وضعیت محیا دارابیان مطلوب و قابل قبول ارزیابی کرد اما نسبت به الناز رکابی مهیا شدن شرایطش برای اعزام به مسابقات به دلیل مصدومیتی که اخیرا دچار آن شده است، ابراز امیدواری کرد.

وی با اشاره به جام جهانی اخیر سنگنوردی که به میزبانی چین و دو دو شهر متفاوت برگزار شد، گفت: نمایندگان سنگنوردی ایران که از فدراسیون جهانی مجوز حضور در مسابقات گزینشی المپیک را گرفته اند، برای آماده سازی بهتر به چین اعزام شدند. در مرحله نخست جام جهانی که به میزبانی شهر «کیکائو» برگزار شد الناز رکابی دچار مصدومیت شد و به همین دلیل در مرحله دوم جام جهانی در «ووجیانگ» شرکت نکرد.

رییس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی ادامه داد: رکابی در جریان مسابقات از ناحیه کتف دست راست دچار آسیب دیدگی شد و همین باعث شد اصلا به مرحله نیمه نهایی هم صعود نکند. او بلافاصله به ایران بازگشت و روند درمان خود را آغاز کرد. این روزها هم در حال پیگیری وضعیت درمان خود است.

زارعی در پاسخ به این پرسش که «الناز رکابی با این شرایط چه وضعیتی برای مسابقات گزینشی المپیک خواهد داشت؟»، تصریح کرد: الناز رکابی تحت درمان است و مراحل هم خوب پیش می رود. فقط امیدواریم او به انتخابی المپیک برسد. آمادگی رکابی خوب است اما در جام جهانی همین آسیب دیدگی مانع از نتیجه گیری بهتر شد. امیدواریم مصدومیت او به طور کامل برطرف شود تا هم بتواند به گزینشی های المپیک اعزام شود و هم نتیجه بگیرد.

زارعی با یادآوری ارتقا رکوردی که محیا دارابیان در جام جهانی چین داشت در مورد وضعیت او گفت: محیا دارابیان در این مسابقات رکورد ایران که پیش از این هم به نام خودش بود را بهبود بخشید اما او همچنان با رکوردهای ورودی المپیک فاصله دارد.

وی در این زمینه یادآور شد: البته دارابیان در شرایط رکورد ایران را ارتقا بخشید که در مرحله رکوردگیری با سُرخوردگی پا مواجه شد. شاید اگر این اتفاق برای او نمی افتاد می توانست رکورد بهتری ثبت کند اما در هر صورت هنوز با رکورد ورودی المپیک فاصله دارد.

رییس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی همچنین در مورد وضعیت رضا علیپور با یادآوری عنوان یازدهمی که او در جام جهانی چین به دست آورد، گفت: علیپور در این جام، رقابت های خوبی با قهرمانان جهان داشت اما به هر حال خاصیت مسابقه این است که اگر یک لحظه غفلت شود، شانس ورزشکار از دست می رود. رضا علیپور در مجموعت شرایط خوبی دارد اما برای گزینشی المپیک و کسب نتیجه باید با بالاترین آمادگی ممکن و کمترین میزان خطا حاضر شوند.

رقابت‌های سنگنوردی المپیک همزمان در هر دو بخش مردان و بانوان برگزار می‌شود. در هر بخش ماده سرعت ۱۴ سنگنورد و در هر بخش ماده لید بولدر هم ۲۰ نفر شرکت دارند. تا به امروز به واسطه برگزاری رقابت‌های قهرمانی جهان و قهرمانی قاره‌ای، ۸ نفر در ماده سرعت و ۱۰ نفر در ماده لید بولدر برای حضور در المپیک پاریس انتخاب شده‌اند. بدین ترتیب با برگزاری رقابت‌های انتخابی، در ماده سرعت ۶ نفر و در ماده لید بولدر هم ۱۰ نفر انتخاب خواهند شد.

مسابقات شانگهای (۲۷ تا ۳۰ اردیبهشت) و مسابقات بوداپست (۳۱ خرداد تا ۳ تیر) دو رویداد انتخابی سنگنوردی هستند که با برگزاری آنها فهرست سنگنوردان حاضر در بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس کامل می شود.

در ماده سرعت ۳۲ نفر و در ماده لید بولدر هم ۴۸ نفر مجاز به حضور در این رقابت‌ها شده‌اند. رضا علیپور، محیا دارابیان و الناز رکابی سه سنگنورد ایران هستند که با اعلام فدراسیون بین المللی سنگنوردی و بر اساس رده بندی جهانی این رشته مجاز به حضور در این رقابت های انتخابی می باشند.

علیپور و دارابیان باید با ۳۰ نفر دیگر برای کسب یکی از ۶ سهمیه باقی مانده ماده سرعت رقابت داشته باشند. رکابیان هم با ۴۷ دیگر رقابت می‌کند تا یکی از ۱۰ سهمیه باقی مانده ماده لید بولدر را به دست بیاورد.

کد خبر 847362 منبع: مهر برچسب‌ها ویژه ورزشی الناز رکابی

دیگر خبرها

  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • میزبانی سه تیم در جام حذفی در هاله‌ای از ابهام!
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • (ویدیو) صف طولانی اصفهانی‌ها برای سروش صحت
  • ابهام در اعزام الناز رکابی به مسابقات گزینشی المپیک
  • صف طولانی اصفهانی برای سروش صحت
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند