Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ارتباط، زندگی، سرگرمی شعار پیام‌رسان برگزیده مردم در یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران است. این پیامرسان سروش نام دارد که با بروزرسانی این اپلیکیشن و بهبود روند فنی و اجرایی خود، به سروش پلاس تغییر نام داد.

چیزی نگذشت که کاربران زیادی در یک پویش همگانی در راستای حمایت از پیامرسان‌های ایرانی و همچنین فیلتر شدن ابزارهای ارتباطی توسط دولت به این خانواده پیوستند و در کمترین زمان وجود بیش از ۳ میلیون کاربر در این پیام‌رسان باعث شد، سروش پرمخاطب‌ترین پیام‌رسان ایرانی لقب بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سروش در دو نسخه موبایل و دسکتاپ ارائه شده است و همانند تلگرام و سایر برنامه‌های معروف بین‌المللی، در پلتفرم‌های مختلف قابل دسترسی است. سروش ویژگی‌های متعددی از قبیل امکان گفت‌وگوی دو نفره، ایجاد گروه، ایجاد کانال‌های تعاملی و اختصاصی، تماس صوتی رایگان، سرویس اوقات شرعی، سرویس آب و هوا، خرید شارژ، پرداخت قبض ، شخصی‌سازی تم، دسته بندی شدن کانال‌های عمومی، کسب درآمد و مکان نما را دارا است و حالا در این نسخه به روز شده قابلیت‌های دیگری به آن اضافه شده است که بد نیست آنها را بدانید. اما تفاوت سروش و سروش پلاس تنها به نام جدید آن محدود نمی‌شود و تغییر در سیاست‌های بازاریابی و طراحی این محصول یکی از نقاط قوت این متفاوت بودن است.

مرتضی رحیمی مدیرعامل پیامرسان سروش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: پیام‌رسان سروش پلاس همیشه رایگان است و ما برای نصب آن مبلغی از کاربران دریافت نمی‌کنیم. داستان اصلی از آنجایی آغاز می‌شود که ما یک تکنولوژی جدید را روی ۳۰ میلیون کاربر پیاده‌سازی کرده‌ایم همچون مدیریت چند حساب کاربری، پین کردن پیام‌ها و از همه آن‌ها مهمتر بحث ویترین محتوا.

وی ادامه داد: دنیایی متنوع و رنگارنگ از کانال‌ها و بات‌ها در سروش‌پلاس وجود دارد. اما چطور باید از بین این همه کانال و بات، آن‌هایی را که مورد نظرمان است پیدا کنیم؟ ویترین، راه‌حل این مسئله است که منتخبی از بهترین کانال‌ها و بات‌های کاربردی را به شما معرفی می‌کند. معرفی پرمخاطب‌ترین کانال‌ها در موضوعات گوناگون، پیشنهاد‌های روز، صفحه اختصاصی بات‌ها و امکانات متنوع دیگر، همه در ویترین سروش‌پلاس، انتظار کاربران را می‌کشد.

رحیمی افزود: خدمات متفاوتی مانند پخش زنده از تلویزیون و رادیو، رندینگ استیکر (برچسب) که توسط کاربران ایجاد شده است و پخش ویدئو همزمان با دانلود آن از قابلیت‌های جدید سروش پلاس است، البته باید گفت که خدمات جدیدتری در راه است با نام کشوی پول که قرار است تا آخر تیرماه نسخه‌اش وارد بازار شود.

مدیرعامل پیام رسان سروش عنوان کرد: یکی از ویژگی‌های دیگری که پیشرفت در آن صورت گرفته است موضوع جست‌وجو در این پیامرسان است. به طور کلی جست‌وجو موضوع متفاوت و پیچیده‌ای است که باید برای هر کاربر پیاده‌سازی شود، البته با سرعت بالا که استفاده‌کنندگان بتوانند جست‌وجوی خود را در تمام گروه‌ها و کانال‌ها داشته باشند و این یعنی در بیش از ۲ میلیون کانال موجود در سروش عملیات تسریع و تسهیل باید صورت گیرد و حالا این بخش ارتقا پیدا کرده است.

وی همچنین گفت: یک مورد دیگری که در دستور کار سروش قرار گرفت بازنویسی بود؛ بدین معنی که به دلیل تحریم‌های موجود نمی‌توان یک سری برنامه‌ها ر ا در اپ استور تعبیه کرد بنابراین ما با تغییر نام و بازنویسی مجدد قصد داریم نام برنامه خود را در این اپلیکیشن وارد کنیم تا در دسترس همگان قرار گیرد.

رحیمی درباره مشکل اصلی این پیام‌رسان توضیح داد: عدم ارتباط پایدار و قطعی‌های مداوم یکی از اشکالات بزرگ این پیام‌رسان ایرانی است. البته در این نسخه بروزرسانی شده سعی کردیم تا حدودی آن را برطرف نماییم. امکان دارد ورود به اپلیکیشن، چند لحظه‌ای هنگ کردنِ برنامه را در پی داشته باشد. همچنین بعضاً دیده می‌شود کاربر در هنگام کار با این پیام‌رسان ایرانی، قطعی‌های اذیت‌کننده‌ای ایجاد می‌شود که منجر به عدم ارسال پیام در زمان مناسب می‌شود. اما توانستیم درصد رضایت در بهبود این بخش را از ۹۸ درصد به ۹۹.۱ درصد برسانیم و می‌توانیم به این موضوع بپردازیم که توانستیم با صفر کاربر شروع کنیم و این تعداد را به تعداد بالایی برسانیم. این را براساس آماری می‌گویم که کافه بازار به ما ابلاغ کرده است.

گزارش از سارا کیا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی دنیای ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۵۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کتاب «سروش صحت» باعث صف طولانی در اصفهان شد؟

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، به تازگی فیلمی تحت عنوان صف طولانی مردم اصفهان برای رونمایی و جشن امضای کتاب سروش صحت در فضای مجازی منتشر شده است.

سروش صحت بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون و نویسنده ای که پس از اجرای برنامه کتاب باز، در حوزه کتاب طرفداران زیادی به دست آورده، اینبار دست به تولید کتاب زده و حالا برای عرضه کتاب تازه‌اش صفی عجیب در اصفهان شکل گرفته است.

اما کتاب جدید سروش صحت چیست؟

«تاکسی سواری» ، اولین کتاب سروش صحت، شامل ۱۲۴ داستانک یا میکروفیکشن است. میکروفیکشن به داستان کوتاه‌کوتاه معروف است. در این سبک، نویسنده بخش‌های غیرضروری زبان را حذف می کند. خالق اثر از متن حذف می‌شود و یا از متن فاصله می‌گیرد. به خاطر لحظات ناب و ضربه‌های ناگهانی‌ای که این سبک نگارش در دل‌ خود دارد گاهی تحت‌عنوان «داستان ناگهان» نیز ترجمه می‌شود.
در کتاب «تاکسی سواری» ما به همراه راوی در یک تاکسی نشسته‌ایم و هر روز مسیری کم‌وبیش ثابت را طی می‌کنیم. طی این مسیر اما هر بار مسافران جدید، رانندگان جدید و اتفاقات جدیدی منتظرمان هستند و راوی نکته‌پرداز و طناز کتاب ما را از وقایع آن روز آگاه می‌کند.
از دعوای زن و شوهری راننده تاکسی گرفته تا زلزله‌ای که آن روز آمده، از موضوع مرگ مارادونا تا مهاجرت اجباری جوانان، از خبر قتل یا خودکشی صفحه حوادث روزنامه، غم‌های کوچک و بزرگ و حتی عشق‌های نوجوانی و جوانی.
داستانک‌های این مجموعه نیز به واسطه‌ی همین خصوصیت گاهی همان حسی را به خواننده منتقل می‌کنند که موقع خواندن قطعه‌ای هایکو به او دست می دهد. پیدایش کتاب‌های میکروفیکشن متناسب با کشیده شدن جوامع به سمت مدرنیته و ماشینی‌شدن و محدودیت وقت افراد گسترش پیدا کرده‌است. شاید بتوان گفت ضرورت چنین داستان‌هایی با توجه به میزان کم مطالعه افراد جامعه، چندان دور از ذهن نیست.

این کتاب سال ۱۴۰۲ توسط انتشارات چشمه چاپ و راهی بازار نشر شده است.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228548 برچسب‌ها کتابخوانی اصفهان

دیگر خبرها

  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • کدام کتاب «سروش صحت» باعث صف طولانی در اصفهان شد؟
  • (ویدیو) صف طولانی اصفهانی‌ها برای سروش صحت
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • صف طولانی اصفهانی برای سروش صحت
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند