Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، اکبری مدیر دفتر و روابط عمومی صدا و سیمای مرکز قزوین گفت: سامانه ارتباط مردمی ۱۶۲ مسیری آسان و مستقیم برای شنیدن سوال ها، انتقاد‌ها و پیشنهاد‌های مردم است که به صورت تفکیک شده در حوزه‌های سیما، صدا و خبر در برنامه سازی و در نهایت انتقال مطالبات مردمی به مسئولین استان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبری افزود: شماره تلفن‌های (۰۲۸۳۳۶۷۰۰۷۱-۴) خطوط ارتباطی واحد ارتباطات صدا و سیمای مرکز قزوین است که مخاطبان می‌توانند با این شماره‌ها تماس بگیرند و به اپراتور متصل شوند.

وی اضافه کرد: همچنین سامانه پیامکی خبر: ۳۰۰۰۰۲۸۱، سامانه پیامکی تلویزیون: ۳۰۰۰۰۲۸۲ و سامانه پیامکی رادیو: ۳۰۰۰۰۲۸۳ است که مخاطبان می‌توانند نظرات خود را به این سامانه‌ها ارسال کنند.

مدیر دفتر و روابط عمومی صدا و سیمای مرکز قزوین گفت: بینندگان سیمای مرکز قزوین برای دنبال کردن برنامه‌ها و ارتباط با کانال شبکه قزوین در فضای مجازی، می‌توانند آدرس sapp.ir/qazvin_tv را در پیام رسان سروش دنبال و شنوندگان برای ارتباط با رادیو قزوین در فضای مجازی به آدرس sapp.ir/ @RadioQazvin در پیام رسان سروش مراجعه کنند.

اکبری اضافه کرد: صفحه رسمی خبرگزاری شبکه قزوین هم در پیام رسان سروش به آدرس sapp.ir/qazvin_iribnews است.

وی در ادامه افزود: کانال معاونت فضای مجازی شبکه قزوین به آدرس sapp.ir/ @IRIB_Qazvin در پیام رسان سروش برای بهره مندی بیشتر در اختیار مخاطبان شبکه قزوین است.

اکبری خاطرنشان کرد: وب سایت رسمی صدا و سیمای مرکز قزوین هم به نشانی http://qazvin.irib.ir آخرین اخبار تولیدات و سایر اطلاعات مورد نیاز مخاطبان شبکه قزوین را در اختیار قرار می‌دهد.

انتهای پیام/ک

راه های ارتباطی مردم با شبکه قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدای مردم حقوق شهروندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۱۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی هشتم اردیبهشت
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • سه اداره‌کل سمنان در پذیرش درخواست‌های مردمی سفر رییس‌جمهور رکورد زدند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند